REPARTIMENT DE CARTES,
BUSTIADES, 
 CARTELLERIA,
DISTRIBUCIÓ DE PUBLICITAT

visiteu la pàgina en català visiten la página en castellano

A sendITi hi trobaras un eficaç SERVEI POSTAL INTEGRAL per a poblacions de la comarca com ara Riudoms, Riudecols, Cambrils, Montbrió del Camp, Vila-seca, Les Borges del Camp, Mont-roig, Vinyols, …, així com a altres grans ciutats, pobles i capitals de província de la resta del estat

 • Cartes – Servei Postal
  Sigui el que sigui el destí al que necessitis fer arribar la seva correspondència, a sendITi ens ocupem de tot. De sempre amb el més alt nivell de qualitat i puntualitat que vostè es mereix.
 • Bustiades
  La opció més econòmica i millor, per atreure clients dins la vostra àrea d’influència amb descomptes, promocions de llançament, nous serveis… Repartim fulletons, volants (flyers), revistes, entre d’altres.
 • Enganxades de Cartells
  Els cartells són ideals per anunciar ofertes, promocions, inauguracions, espectacles, festes i tot tipus d’esdeveniments. La publicitat amb cartelleria és molt econòmica i proporciona un altíssim índex de difusió del missatge.
 • Enviaments Publicitaris
  Enviaments personalitzats per a campanyes de marketing directe mitjançant publicorreu o mailing de publicitat, promoció, catàlegs, mostres de producte, entre d’altres.
 • Publicacions Periòdiques
  Servei de repartiment per a publicacions periòdiques com ara revistes, catàlegs, suscripcions o qualsevol tipus de publicació, ja sigui de forma regular o extraordinària
 • Certificats i Notificacions
  El document serà entregat al destinatari sota signatura i tindrà plena validesa legal front a tercers
 • Cobrament de Rebuts i Factures
  Especial atenció a Organitzacions, Institucions i Entitats que tenen com a principal font d’ingresos les aportacions de socis i simpatitzants
 • – A sendITi donem servei a profesionals i particulars –

Amb sendITi el teu missatge arribará

SERVEIS INTEGRALS PER A LA PUBLICITAT DIRECTE

BUSTIADA: FULLETONS – VOLANTS – REVISTES
sendITi realitza distribució directa de publicitat a les bústies i porta a porta. T’ofereix també assessorament, sense cost, per rendibilitzar les teves campanyes de bustiada d’acord amb el públic objectiu i als barris i zones a les que vulguis arribar.

Garanteix experiència i eficàcia pel seu ampli coneixement dels municipis. Dispossa també, de vehicles i magatzem propi, el quals ofereix als seus clients com a valor afegit al repartiment de volants (flyers) i impresos publicitaris de tot tipus.

– Bustiatge de flyers, fulletons, vals, cupons, díptics, tríptics, entre d’altres.
– Flexibilitat per adaptar-nos a temporalitat, urgències i targets específics.
– Suport per a campanyes de branding i lliurament de mostres de producte.

CARTELLERIA: el millor impacte a nivell de carrer

Els cartells són una excel·lent forma de màrqueting directe a l’generar un gran impacte visual, tant de marca, com de missatge comercial.

Els repartidors de publicitat de sendITi coneixem molt bé les zones i barris en els quals treballem des de fa anys i col·loquem els cartells en llocs estratègics per treure’n el major potencial.

A l’estar als carrers, botigues, comerços i seus oficials, els cartells són vistos per una gran quantitat de persones, convertint-los en idonis per difondre missatges de proximitat a un ampli públic, que durant diversos dies veuran la publicitat amb un alt grau de difusió.

Recomanem complementar una campanya de cartelleria amb bustiada a llars, empreses o ambdues –

Altres serveis que oferim a sendITi

Recollida i Distribució

Recollida de la correspondència en les teves instal·lacions amb la periodicitat que necessitis i farem que arribi a on desitgis en condicions òptimes i en el moment just.

Revistes i publicacions periòdiques

Si l’enviament periòdic de revistes, catàlegs, subscripcions o qualsevol tipus de publicació periòdica és una de les teves necessitats, compta amb la puntualitat i el rigor de sendITi.

Els teus enviaments arribaran sempre
Manipulació i Ensobrada

Realitzem ensobrat de cartes i manipulat de publicitat, (doblegar, etiquetar, inserir, etc.) Rebem petits i grans volums en el nostre magatzem, per processar i repartir posteriorment.—–>>> Parlem ARA!!

====================

====================

PARTNERS QUE CONFIEN EN NOSALTRES

////////////////////////////////////////////

MÈS SERVEIS QUE OFERIM A sendITi

////////////////////////////////////////////

Ara també pots recolllir i enviar els teus paquets amb sendITi ja que som ParcelShop de GLS